Direct door naar content
De G-Toppers van Loenermark gaan weer trainen afbeelding nieuwsbericht

De G-Toppers van Loenermark gaan weer trainen

01 september 2020

Vrijdag 4 september gaan de g-voetballers van Loenermark beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. De eerste training staat dan gepland op de vaste tijd van 18:45 – 19:45 uur. Uiteraard wordt er getraind met inachtneming van de richtlijnen van RIVM.

Voor het G-Voetbal geldt: “Normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig”! Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking vanaf ongeveer 6 jaar kan voetballen bij Loenermark. Er is geen boven leeftijdsgrens. We hebben zowel jeugd- als seniorenspelers. Beide groepen breiden we graag uit met meer enthousiaste voetballers. Wij proberen door voetbaltraining en het spelen van wedstrijden de conditie, de mentale weerbaarheid en de motoriek te verbeteren. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat spelers onderling veel plezier beleven. Dat zij uitkijken naar de komende training en wedstrijd.

Vind jij voetballen ook leuk? Meld je dan aan via g-voetbal@vvloenermark.nl of kom gewoon langs bij de training. Wij vinden het belangrijk om eerst kennis te maken voordat je mee gaat trainen. In dit kennismakingsgesprekje kunnen we dan beiden aangeven wat we van elkaar verwachten en of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden. Om te kijken of je voetballen bij Loenermark leuk vindt kun je een meetrainen zonder lid te zijn. Meetrainen kan ook op sportschoenen.

Voor meer info zie ook hier

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: