Direct door naar content
Gratis zwemdag in Mijdrecht afbeelding nieuwsbericht

Gratis zwemdag in Mijdrecht

11 november 2020

Gratis zwemdag
Donderdag 24 december vanaf 10.00 uur is iedereen welkom in het Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg 1).

Programma
Deelnemers kunnen vrij zwemmen van 10.00 tot 12.00 uur. Om 10.30 uur staat er een workshop aquarobics op het programma. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk en gevarieerd bewegen in het water is!

Gratis toegang
Samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de zwemdag. Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. In verband met corona is het aantal plaatsen beperkt.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 22 december via dit aanmeldformulier. Of via het button op de homepagina van www.teamsportservice.nl/derondevenen

Meer informatie
Met vragen over de zwemdag kan contact worden opgenomen met buurtsportcoach Elzemieke van Empel via 06 10979770 of evanempel@teamsportservice.nl. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies kan met Elzemieke contact worden opgenomen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: