Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Nieuw paard voor Stichting de Stalvrienden

Jess is de ideale aanvulling op ons paardenteam

Stichting de Stalvrienden hoopt binnen vier weken genoeg donaties te werven om deze crowdfunding met succes af te ronden. In totaal is er € 5000 nodig voor Jess, het nieuwe paard van de stichting.
Omdat er steeds meer ruiters met een beperking komen paardrijden bij de Stichting, was De Stalvrienden al geruime tijd op zoek naar een geschikt paard om het paardenteam te komen versterken en nóg meer ruiters blij te kunnen maken.
Omdat de paarden van Stichting de Stalvrienden speciaal ingezet worden voor de gehandicaptensport, was de zoektocht niet eenvoudig. Braaf, mensgericht, lief, in goede gezondheid, breed inzetbaar en met vlakke gangen zodat ook ruiters met weinig balans stabiel zitten, waren een aantal voorwaarden waaraan het nieuwe paard moest voldoen.
En toen kwam Jess op ons pad; een veelzijdige 9-jarige Hongaarse merrie van 1.60 m. met een geweldig karakter, die aan al deze eisen voldoet. Na een proefperiode van drie maanden kunnen we zeggen dat dit het paard is waar De Stalvrienden naar op zoek was! Inmiddels hebben al diverse ruiters met een beperking een ritje op Jess gemaakt en heeft ze al een groot aantal fans. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van dit geweldige paard en nog meer ruiters met een beperking te kunnen laten paardrijden.
Doneren kan via het platform unieksporten@crowdfunding.nl. Dit platform is erop gericht om sporten en bewegen voor mensen met een beperking te faciliteren.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Stichting de Stalvrienden heeft als doel om paardrijden en kleinschalige dagbesteding mogelijk te maken voor mensen met een beperking.
Voor bijna iedereen met een beperking, in de breedste zin van het woord, zoeken we naar de meest geschikte manier om plezier te beleven in het paardrijden, afgestemd op ieder individu.
Sinds 2023 beschikt De Stalvrienden over een eigen accommodatie, waardoor we de mogelijkheden kregen om de lessen uit te breiden en ook kleinschalig dagbesteding aan te gaan bieden. Rust, ruimte en mogelijkheden zijn 3 kernbegrippen die goed passen bij deze nieuwe plek.

Wat doe je als tegenprestatie

We maken een mooie bedankvideo, met daarin foto's en videomateriaal van Jess en onze doelgroep.
Deze delen we via de social media kanalen en onze nieuwsbrief en versturen we naar alle donateurs om ze te bedanken voor hun bijdrage.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

20

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

120

Doelgroep

Sport(en)
Paardensport
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Gedragsproblematiek,Lichamelijk,Visueel (blind/slechtziend),Meervoudig,Verstandelijk,Chronische aandoening,Niet aangeboren hersenletsel,Psychisch,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

Familie Snelleman

maandag 24 juni 2024 00:34

€ 55,-

Maud

zondag 23 juni 2024 23:52

€ 25,-

Marja Tokromo

Heel veel succes!

zondag 23 juni 2024 23:28

€ 25,-