Direct door naar content

ONBEPERKT podcast #15

Aflevering 15

In de 15e aflevering van ONBEPERKT ontvangen Wilfred & Eva crossfitliefhebber en powervrouw Sophie-Anne Onland.

Sophie-Anne is geboren met een 25 centimeter korter linkerbeen. Sophie-Anne is een echte powervrouw, heeft onlangs met haar lezing de TedxAmsterdamWomen’s Talent Night gewonnen en gelooft er behoorlijk in dat vrouwen hun flaws beter mogen laten zien om zo het schoonheidsbeeld voor vrouwen te versterken.

Sophie-Anne heeft sinds corona namelijk zelf ook een omslag gemaakt in haar denken en doen. Waar ze eerder een prothese had die zo veel mogelijk op een echt been moest lijken, heeft ze tegenwoordig minder moeite met het uiterlijk van de prothese, maar heeft ze juist onwijs profijt van de functionaliteit. Dit stukje acceptatie openden voor Sophie-Anne een hele nieuwe manier van denken. Eindelijk kon ze zijn wie ze was, voelde ze zich vrij.

Met haar lezingen hoopt Sophie-Anne meerdere mensen, vooral vrouwen, te helpen accepteren wie ze zijn. Niemand is perfect en iedereen heeft een rugzakje, zichtbaar of onzichtbaar. Luister in deze podcast naar haar verhaal en hoe zij op het positieve pad kwam.

ONBEPERKT is een show over beperkingen. Zichtbaar en onzichtbaar. Iedere aflevering ontvangen Wilfred Genee en Eva Eikhout een gast en praten ze over de beperkingen van zichzelf en elkaar.    

De ONBEPERKT podcast is ook te beluisteren via Apple Podcast en SoundCloud.

SHOWNOTES   

In deze aflevering hoor je onder andere de volgende onderwerpen voorbijkomen: 

Programma van:

Partners: