Direct door naar content

ONBEPERKT podcast #18

Aflevering 18

In de 18e aflevering van ONBEPERKT ontvangen Eva en onze nieuwe host Marcel Maijer professioneel hockeyspeler Dennis Warmerdam

Dennis stond als vijfjarige al op het hockeyveld. Tien jaar later was hij professioneel hockey speler bij Pinoké. Hij was op weg naar de top, tot hij onverwachts geblesseerd raakte. Anderhalf jaar lang werd hij van kastje naar muur gestuurd, tot hij bij een privékliniek terechtkwam. Daar vonden ze een oorzaak van zijn pijn. Hij werd geopereerd, maar de pijn ging niet weg. Met een opgezwollen arm bleef Dennis stug hockeyen. Tot het écht niet meer ging.

Dennis kreeg uiteindelijk de diagnose kanker in zijn arm en volgens zijn specialisten was amputatie de enige oplossing. Als 23-jarige hockeyspeler zit je daar absoluut niet op te wachten. Na lang zoeken en veel mislukte behandelingen, was er één dokter die een andere oplossing voor ogen zag. Het bleek het begin van de ommekeer.

Hoe Dennis omging met zijn medische traject, risico’s bleef nemen en weer topsporter werd, hoor je in de nieuwe aflevering van ONBEPERKT. 

Luister ook naar de ONBEPERKT fitlist met de favoriete nummers van Dennis Warmerdam.

De ONBEPERKT podcast is ook te beluisteren via Apple Podcast en SoundCloud.

🎧 SHOWNOTES 🎧  

In deze aflevering hoor je onder andere de volgende onderwerpen voorbij komen:  

 


ONBEPERKT podcast

ONBEPERKT is een show over beperkingen. Zichtbaar en onzichtbaar. Iedere aflevering ontvangen Eva Eikhout en Marcel Maijer een gast en praten ze over de beperkingen van zichzelf en elkaar. 

ONBEPERKT is een podcast van Uniek Sporten, een initiatief van Fonds Gehandicaptensport. 

Programma van:

Partners: