Direct door naar content
Beleef de dag van je leven bij de VVV-Venlo G-Voetbaldag! afbeelding nieuwsbericht

Beleef de dag van je leven bij de VVV-Venlo G-Voetbaldag!

11 juli 2024

Sporten bij VVV Venlo en video's maken voor je socials met een populaire TikTokker. Wie wil dat nou niet? Dit kan allemaal tijdens de VVV-Venlo G-Voetbaldag op 27 oktober! Zet deze datum dikgedrukt in je agenda, want in het stadion van VVV-Venlo heb je de dag van leven!

Op 27 oktober 2024 organiseren Fonds Gehandicaptensport, Seacon Logistics, VVV-Venlo en Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg de ultieme VVV-Venlo G-Voetbaldag. Deze dag draait om onvergetelijke voetbalervaringen. Je kan namelijk met uitdagende voetbalchallenges en coole oefeningen allerlei nieuwe tricks en skills leren. Zo speel jij straks iedereen eruit!

Video's maken met Gerkicks

Als je iets nieuws geleerd hebt, wil je dat natuurlijk ook aan je vrienden kunnen laten zien. Daar gaat niemand minder dan Gerkicks (ja, die met meer dan 230.000 volgers) je bij helpen. Hij heeft al allerlei challenges bedacht geinspireerd op TikTok om samen met jou toffe voetbalvideo’s te maken voor social media. Hoe vet is dat?!

Andere sporten proberen

Je kan tijdens de VVV-Venlo G-Voetbaldag nog veel meer sportieve hoogtepunten beleven. Zeker ook in andere sporten dan voetbal. Je kunt namelijk ook verschillende sporten uitproberen en mensen ontmoeten van lokale sportclubs. Dat is handig, want als je vragen hebt over een sport kun je die gelijk stellen. De toptrainers van die clubs zorgen voor clinics boordevol tips en tricks.

De sportdag duurt van 10.00 uur tot 14.30 uur, het is dus echt een volle dag lekker sporten!

Meld je nu aan via deze pagina!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: