Direct door naar content
Amsterdams Beweegcongres 2024: Inspiratie en Innovatie in Beweging afbeelding nieuwsbericht

Amsterdams Beweegcongres 2024: Inspiratie en Innovatie in Beweging

22 juli 2024

De inschrijving voor het Amsterdams Beweegcongres is geopend! Op dinsdagmiddag 24 september 2024 vindt dit congres plaats, speciaal voor zorg- en welzijnsprofessionals en beweegaanbieders. De middag staat in het teken van inspiratie, kennisuitwisseling en netwerken. Dit jaar wordt het congres gehouden in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

De coalitie Chronisch zieken van Amsterdam Vitaal & Gezond organiseert dinsdag 24 september het Amsterdamse Beweegcongres voor zorgprofessionals. Aan bod komt onder andere de invloed van bewegen op de mentale gezondheid; interactieve inspiratiesessies; bekendmaking genomineerden van de Pluim-award.

Het wordt een middag vol mooie inzichten, interessante sprekers en inspiratie. Het congres wordt geopend door Esther Lagendijk, stadsdeelbestuurder van Noord. Een veelzijdig panel gaat in gesprek over de invloed van bewegen op onder andere de mentale gezondheid. Wethouder Scholtes en Wethouder Mbarki sluiten de middag af. 

Deelnemers kunnen zich voorbereiden op een middag vol inzichten, interessante sprekers en inspiratie. De inloop begint om 14.00 uur in de Tolhuistuin en het evenement wordt afgesloten met een borrel tussen 17.00 en 18.00 uur.

Voor wie?
Voor iedereen die zich inzet om volwassen Amsterdammers meer te laten bewegen, bijvoorbeeld zorg- en welzijnsprofessional, beweegcoach, (huis)arts, vrijwilliger, fysiotherapeut, beweegaanbieder of gewoon geïnteresseerd.

Meer informatie over het programma en aanmelden is beschikbaar via www.amsterdam.nl/amsterdamse-sport-beweegweek/beweegcongres.

Het Amsterdams Beweegcongres wordt georganiseerd door Amsterdam Vitaal & Gezond en maakt deel uit van de Amsterdamse Sport- en Beweegweek. Meer informatie is te vinden op www.amsterdam.nl/sportenbeweegweek.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: