Direct door naar content
‘Vind wat je leuk vindt’ tijdens Cruyff Foundation Open Dag! afbeelding nieuwsbericht

‘Vind wat je leuk vindt’ tijdens Cruyff Foundation Open Dag!

17 juli 2024

Op 25 september organiseert de Cruyff Foundation weer de jaarlijkse Open Dag. Dit is een unieke dag in het Olympisch Stadion, waar kinderen de gaafste sporten kunnen proberen om zo te ontdekken wat bij ze past. Het Olympisch Stadion wordt omgetoverd tot een waar sportparadijs voor met name kinderen met een handicap, maar iedereen is welkom!

Tijdens deze feestelijke Open Dag krijgt iedereen in slechts één middag de kans om heel veel verschillende sporten te beoefenen. Op die manier kun je uitvinden welke sport bij jou past, en hopelijk word je na deze middag ook enthousiast om door te gaan met die sport.

Lange lijst met sporten

Wat kun je allemaal verwachten? Je kunt deelnemen aan rolstoelbasketbal, racerunnen, atletiek, rolstoeltennis, roeien en nog veel meer andere sporten. Ook ligt er een rolstoelparcours en hindernisbaan. Een middag vol vermaak dus! De complete lijst met sporten wordt later nog bekend gemaakt.

Ontdek wat je leuk vindt

Vind wat je leuk vindt! - dat is waar het allemaal om draait tijdens de Open Dag. Bij iedere sportclinic is uitgebreide informatie te vinden over de sport, zodat je zelf kunt ontdekken waar je deze sporten kunt beoefenen en meer details kunt krijgen. 

Vol programma

Het programma ziet er als volgt uit:

11.00 uur: Aanmelden voorplein Olympisch Stadion 
11.30 uur: Stadion open 
12:00 uur: Welkomstwoord 
12:15 uur: Sportclinics 
14:14 uur: Officiële opening met ambassadeurs 
14:45 uur: Sportclinics 
16:00 uur: Afsluiting en optreden 
16:20 uur: Erehaag 
16:45 uur: Einde Open Dag 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden met jouw school, vereniging of groep maar ook zeker als individu ben jij van harte welkom! Ga voor meer informatie en aanmelden naar deze website.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: